Hüseyin DUŞBUDAK - Okul Müdürü

Hüseyin Duşbudak, 1991 Tarihinde Bursa’da Doğdu. İlk Ve Orta Öğrenimini Bursa’da Tamamlayan Duşbudak, 2015´te Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Bölümü´nü Bitirdi. Eğitim – Öğretim Sürecinde Amerika Birleşik Devletleri’nde 2013 Yılında 8 Ay Süre İle Bulundu.

Mesleki Kariyerine 2015 Yılında Ağrı/Doğubayazıt İlçesinde Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmeni Olarak Başlayan Duşbudak, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2016-2019 Yılları Arasında Okul Sporları Koordinatörü Ve Ar-Ge Koordinatörü Olarak Görev Yaptı.

2018 – 2019 Yılları Arasında Doğubayazıt Belediyesi Doğubayazıt Kent Konseyinde Kurucu Kent Konseyi Genel Sekreterlik Görevini Yürüttü.

2018 Yılında Ağrı İli Temsilci Öğretmeni Olarak “81 İl 81 İyi Örnek Proje Sergisi” Kapsamında Bakanlık Davetlisi Olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde Yer Aldı.

2019 Yılında Yerel, Ulusal Ve Uluslararası Projeleri İle Hindistan Merkezli AKS Eğitim Vakfı Tarafından “Eğitimin Nobel’i” Sayılan “Global Öğretmen” Ödülünü, Dünya Çapında 12 Bin Başvuru Arasından İlk 100’e Girerek Türkiye’den Bu Ödülü Alan 8 Kişi Arasında Yer Aldı.

2019 Yılında Bakanlığın Takdiri İle “7 Bölge 7 Temsilci Öğretmen” Kapsamında Doğu Anadolu Bölgesi Temsilci Öğretmeni Olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ve Eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan Tarafından Davet Edildi.

2019 Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Bakanlık Tarafından “Global Öğretmen” Ödülü Alan 2018 Ve 2019 Öğretmenleriyle Birlikte Kutlamalara Davet Edildi Ve İyi Örnek Kapsamında Törenlerde Yer Aldı.

2019 – 2020 Yılında Ağrı Belediyesi Kültür, Sosyal İşler Müdür Vekilliği Görevini Yürüttü.

2020 Yılından Beri Yine AKS Eğitim Vakfı Tarafından “Global Öğretmen” Ödülü Türkiye Elçisi Olarak Vakıf Çalışmaları İçerisinde Yer Almaktadır.

2020 Yılında Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Koordinatörü Olarak Görev Yaptı.

2020 Ağustos Ayında Ankara İli Kızılcahamam İlçesine Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmeni Olarak Tayini Çıkan Duşbudak, 2020-2023 Yılında Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Koordinatörü Olarak Görev Yaptı.

01.11.2023 Tarihi İtibari İle Ahmet Andiçen Ortaokulunda Okul Müdürü Olarak Görevine Devam Etmektedir.

Yerel, Ulusal ve Uluslararası Bir Çok Projede Kurucu, Koordinatör ve Paydaş Olarak Yer Almıştır.

Duşbudak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Ve Spor Bölümünde Tezli Yüksek Lisansına Devam Etmekte Olup, Evli Ve Bir Kız Çocuğu Babasıdır.