Ahmet Andiçen Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; teknoloji, bilgi ve saygı ışığımız olsun. Gelecek Andiçen´le kurulsun.

Misyon: Bilgiye ve başarıya and içeriz. Çünkü biz Andiçenliyiz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00-15.20
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Badminton, Halter, Güreş, Karate, Tekvando, Kros, Satranç.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Project
Diğer Hususlar: Okulumuz Sincan’ın en eski yerleşim yerlerinden Plevne Mahallesinden ayrılan Akşemsettin Mahallesinde bulunmaktadır. Türkiye genelinde okullarca gezi düzenlenen, çocukların defalarca gezmelerine rağmen her seferinde hoşça vakit geçirdikleri Harikalar Diyarı’na yaklaşık 1 km kadar yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca okulumuzun 200 m kadar yakınında Sincan Evcil Hayvanlar Parkı yer almaktadır.

WEB - https://sincanahmetandicenoo.meb.k12.tr

Adres - AKŞEMSETTİN MAH. FİNAL SK. AHMET ANDİÇEN ORTAOKULU BLOK NO: 2A SİNCAN / ANKARA

Yerleşim Yeri - Akşemsettin Mah. Final Sok. No:2 SİNCAN/ANKARA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine (Ulus) yaklaşık 30 km uzaklıktadır. İlçe merkezine (Kaymakamlık) ise 1 km uzaklıktadır.