4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Doğayı bizlerle paylaşan minik dostlarımızın yaşam hakkına destek vermek, sürdürülebilir bir çevre ve gelecek için zorunluluktur.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün amacı, hayvanlara karşı sevgi duyguları aşılamak, onları korumak, haklarına saygı duyulmasını sağlamak ve her günümüzü birlikte geçirdiğimiz hayvanları görünür kılmaktır. Bu gün yapılan tüm etkinlikler, algılarımızı hayvan haklarına çekmeyi amaçlar.

Yaşayan tüm canlılar gibi onlar da, doğanın, eşit haklı bireyidir. Bu nedenle tüm hayvanların saygı görme hakkı vardır ve hiçbirine zalimce davranılamaz.

Bu konuya dikkat çekmek amacıyla okulumuz anasınıfı öğrencileri hayvanlar için mama ve çeşitli yiyecekler hazırlayarak küçük bir etkinliğe imza attılar. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde minik dostlarımızın yaşama haklarının korunmasına, sağlıklı ve refah içinde yaşamalarına vesile olduklarından dolayı kutlarız.

04.10.2024 60

04-10-202404-10-202404-10-2024